Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2012. január 20., péntek

Cynthia Hand: Angyalsors

Van két olyan különleges, paranormális lény, aminek igen csak nehezen tudok ellenállni. Az egyik ilyen faj, az angyalok. Ahol találkozom velük, meglátom őket, kellenek nekem. Tini könyvek között még csak egy ilyet olvastam, a Csitt- Csitt-et, ami ugyan nem volt egy professzionális, feledhetetlen könyv, mégis élveztem az első sortól az utolsóig. Most viszont egy olyan könyvre bukkantam, ami fölött nem találok szavakat. Egy nap alatt elolvastam az egészet, teljesen meghatott és elvarázsolt úgy ahogy van...


Clara negyedvérig angyal. Ez azzal jár, hogy rendeltetéssel született a világra. Ezt nem úgy kell érteni, hogy minden embernek meg van a maga sorsa az életben, neki tényleg dolga van, ami víziókban törik rá, és mindenképp teljesítenie kell a küldetését. A látomásaiban egy erdőtűz közepén álló fiút lát, aki rá vár. Clara szép lassan kibogozza, merre is lakhat ez a fiú, és amikor végül sikerül, az egész család elköltözik egy teljesen másik államba, hogy Clara-nak leegyszerűsítsék a dolgát. 

Mi is tetszett benne? Igazából minden. De tényleg. Tetszett az ártatlan romantikus szál, a szép lassan kibontakozó cselekmény, tetszettek a szereplők, az egész teljesen élethű volt, még a mitológia is tetszett. Az elején ugyan kicsit lassan indul be a könyv, de ez sem zavaró, az egész történet lassú egy kicsit, nagyon nagy a hangsúly a szereplőkön. Talán a történet ártatlan bája vett le a lábamról. Ebben a könyvben nem találkozhatunk erotikával dúsított pillanatokkal, de nekem ez most igazi felüdülés volt, annyira nem hiányzott! Sőt a végén kapunk egy olyan csattanót, amire aztán tényleg nem számítottam...

A borítója szintén bámulatos. Nagyon örülök, hogy átvették az angolt. Ráadásul keménykötéses, és ehhez képest a könyv ára kimondottan baráti. A könyv nem rövid, bár a sorközökkel jelen esetben nem spóroltak. Sajnos egy nap alatt kiolvasható. 

Lényeg a lényeg, én imádtam, szerettem, biztos nem most olvastam utoljára. Mindenkinek ajánlom, mert itt van végre egy olyan könyv, ami nem csak szép, de jó is. Ami megmelengeti a szívünket ezeken a hideg, téli éjszakákon, és ami elvarázsol minket a munka, és a tanulás szürke hétköznapjaitól. Figyelmeztetek mindenkit, hogy NE este álljon neki, mert akkor aznap nem nagyon fog aludni. Én szóltam! Tízből tizenegy.

Egy kis jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan beleszerettek a sorozatba. Megjelent a tengerentúl már a folytatás is, Hallowed címmel.

A könyvet nagyon köszönöm a Maxim kiadónak! 

7 megjegyzés:

WildWorld írta...

Ez nagyon jól hangzik, el fogom olvasni. :)

Katamanó írta...

Őszintén csak ajánlani tudom, tuti nagyon fog tetszeni neked :)

Névtelen írta...

A második részét már magyarul is kiadták?:) O.O

Katamanó írta...

Nem, Amerikában adták ki a második részt :)

Névtelen írta...

Ez a könyv,fantasztikus. És ezt szó szerint értem. Nekem nagyon tetszett. Amikor az üzletben megpillantottam a polcon,és ez úgy történt,hogy szinte vonzott magához,nem tudtam ott hagyni. Elolvastam mindent kívül belül,hogy tudjam mi vár rám,ha elolvasom,és úgy döntöttem,hogy meg veszem. És nem bántam meg. Nem tudtam letenni. Miután elolvastam,bár próbáltam halogatni,de nem nagyon ment :) szóval,egyszerűen hiányzott. Azt hiszem pár nap múlva újra a kezembe veszem,és nagyon várom a folytatást. Én csak ajánlani tudom.

Katamanó írta...

Örülök, hogy neked is ennyire tetszett :)

Névtelen írta...

Én már olvastam az első két részét és egyszerűen imádom! Alig bírom ki, hogy megjelenjen a harmadik része! Már nagyon várom!

Megjegyzés küldése