Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2011. november 4., péntek

Az Egmont kiadó Karácsonyi Ajándéka



Madarat lehet velem fogatni ma, ugyanis az Egmont kiadó Karácsonyig még egy fantasztikus könyvvel lep meg minket, amiben egy Nalini novella is található. (Titokban reménykedem, hogy Ilona Andrews-t sokan megszeretik és hamarosan itthon is lesz esélye a kiadásának.) Köszönjük Egmont! 



Nalini Singh, Ilona Andrews, Sharon Shinn, Meljean Brooks: A sötétség angyalai

A sötét ég leple alatt legendák földöntúli lényei szárnyalnak. Az urban fantasy és a paranormális romantika négy mestere kitárja előttünk a mennyei gyönyörök és a pokoli sötétség kapuit. 

A sötétség angyalai 

NALINI SINGH: Angyal és farkasa 
Az angyali vadászok lenyűgöző világában egy megtört vámpír a veszélyes és vonzó angyal nő udvarába kerül. Új megbízatása látszólag a pályája és élete végállomását jelenti, de Nimra birodalmában semmi sem az, aminek tűnik. A pusztulás helyett talán mégis a gyógyulás és a boldogság vár a vámpírra... 

ILONA ANDREWS: Alfák: kezdetek
A főhősnőt elrabolják egy emberfeletti lények küzdelme által megosztott világban. Egy ellenállhatatlanul veszélyes hím foglyaként két lehetőség áll előtte: vagy aláveti magát az uralmának, és bábu lesz belőle, vagy megpróbálja kezébe venni a sorsa irányítását…

SHARON SHINN: Éji dal
A félreeső iskola kitűnő menedék nemcsak egy múltja elől menekülő nő, de egy még nála is rejtélyesebb és meggyötörtebb angyal számára is. A sötét titkaik mindkettőjüket megbéklyózzák, de ha legyőzik a múltat, együtt fel tudnak emelkedni, egyenesen az ég felé. 

MELJEAN BROOK: Mennybemenetel
Mikor a vámpírok eltűnnek egy közösségből, amelyet védelmez, Marc, a küzdelembe belefáradt harcos nem tudja, miféle gonosz lénnyel áll szemben, de inkább egyedül vadászna rá, mint hogy segítséget fogadjon el egykori szerelmétől és őrző barátjától, Radhától. Radha azonban nem hajlandó a férfit magára hagyni, mert nemcsak a közösség megmentésében akar mellette küzdeni, hanem őt is meg akarja menteni.

4 megjegyzés:

Lobo írta...

Meljean Brook is klassz. Bár ebben a kötetben a Guardian sorozathoz kapcsolódó novellája van, de mivel se azt se az Iron Seast itthon nem ismerik, talán mind1 mivel jelentkezik először :) Remélem követi a többi is.

Szilvamag írta...

Erre a könyvre én is vevő vagyok.:)

Katamanó írta...

Teljesen egyetértünk :) Én már eleve a novellás kötetnem is örülök. A másik két írótól, akit emlegettél, még nem olvastam, de Ilona Andrews nagyon jó, imádom a Kate Daniels sorozatát. :)

Katamanó írta...

Hát én is az tuti :D:D

Megjegyzés küldése