Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2011. február 1., kedd

Nalini Singh Angyalvér és Psy sorozatához fűződő képek

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és az alapján amiket olvastam a Psy sorozat talán még jobb mint az angyalos. Amikor nézelődtem találtam ehhez a sorozathoz kapcsolódóan pár nagyon szép borítót. Teljesen beléjük szerettem, bár igaz ami igaz, ezek olyan mese szerűek, mivel még nem olvastam a másik sorozatot, nem tudom ezek mennyire passzolnak, és mennyire a többi, de nekem nagyon tetszik.

Egy roppant vicces fan artot is bemutatnék az angyalvér szerelmeseinek, halálra nevettem magam rajta, és megmutatnám a japán borítókat is, amik szerintem igencsak szépen sikerültek. Íme:

Slave to Sensation:



Caressed by Ice:


Visions of Heat:

Mine to Process:

Japán borítók:



Német borítók:



Raphael Archangel:



Uram Archangel:



Japán Fan Art, nekem nagyon tetszett:







Szerény véleményem szerint a Német borítónál kifejezetten jobb a magyar, igaz ez az angolra is, és a japánra is. Egyenlőre nálam veretlen a magyar borító, gratulálok Egmont!

5 megjegyzés:

Szilvamag írta...

Borzalmasak ezek a borítók. Szerintem is a magyar a legjobb. Pedig ez igen, igen ritka.

Katamanó írta...

ugye :D:D Pedig a japánoktól többet várna az ember. A nmet borítók meg általában mindig szépek, de most bele trafáltak a magyarok ;)

Névtelen írta...

Képeket elnézve nekem is a magyar tetszik a legjobban.

Anonyma írta...

Szépek ezek a párducos borítók is. :) A kis rajfigurás képet nem lehet nagyobba megnézni?! Tök cuki csak vaksi vagyok kibogarászgatni... :)

Katamanó írta...

Átküldöm neked mailben :):) Nekem nagyon tetszenek :D:D A kis chibi figurák XD A párducosak nekem is tetszenek, és a farkasosak, tudom kicsit csilli- villi, de olyan mese szerű :D:D

Megjegyzés küldése