Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2009. december 11., péntek

Könyvek

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert számomra nagyon nagyon nehéz eligazodni a mai hatalmas és népes könyvkínálatban, és néha bizony megveszek olyan könyveket is, amiket nem kéne, és a csodák porosodnak továbbra is a könyvesboltok polcain. Mivel igazi könyvfaló vagyok, ha van egy kis szabadidőm itthon, biztos, hogy nem a televízió lesz az első állomásom, hanem egy jó könyv és egy meleg tea.

Tehát azt gondoltam könyvajánlókat vagy éppen ellenajánlókat fogok írni, sok könyvet elolvasok angolul, imádom a vámpíros szerelmetes regényeket, de igazából mindenevő vagyok, a lényeg, hogy igényes és jól kidolgozott regény legyen, számomra nagyon fontos, hogy egy könyvben hogy használják a nyelvet, a magyar nyelv különben is egy csoda, érdemes vele játszani. Na ennyi elég is, hamarosan megírom a toplistámat a könyvekből, és aszerint igyekszem írni a kritikákat is.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

>imádom a vámpíros szerelmetes regényeket

Melyek a kedvenceid?

Katamanó írta...

Szia sajnos mostanában nem volt időm íropgatni és még csak ránézni se a blogomra. Nekem az abszolút favorit Harris és Frost. Utána pedig Ward és Kenyon:)

Névtelen írta...

Semmi baj, nekem is kevés az időm.

Ward, Kenyon és Frost nekem is kedvenc. Cole, Showalter is nagyon jó. Tőlük már olvastál?

Megjegyzés küldése