Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2012. szeptember 19., szerda

Hírmorzsák az ICED-ról.

Moning Facebook oldalán lévő legújabb poszt fordítása. Csak az olvassa el, aki már elolvasta az Új Nap Virrad c. könyvet, különben erősen spoileres! 

" Nagyon idegesítő felfedezést tettem... meghalni könnyű. Visszatérni az életbe az igazán nehéz." - ICED 

Nemrég az egyik barátom kérdezősködött a hamarosan megjelenő könyvről. Hatalmas rajongója a Tündérkrónikáknak, és elég sok időt eltölt a FB oldalamon, kissé ledöbbentem, amikor rájöttem, hogy fogalma sincs arról, mégis miről fog szólni az ICED, vagy hogy hogyan is passzol a történetbe. Gondolom hogy valószínűleg ti is ugyanígy vagytok ezzel.

Az ICED a Tündérkrónikák hatodik kötete. Az egyetlen különbség csupán az, hogy Dani és még pár más szereplő szemén át látjuk a dolgokat. ( Az egyik ilyen, Christian MacKeltar) 

ICED egy héttel a Shadowfever befejezése után kezdődik, a sidhe látók kolostorában, egy reggellel azután, hogy Cruce-t bezárták álá. Egy pillanatnyi akcióról nem maradtok le az előző kötetekhez hasonlóan. 

Pár karakter, akikkel találkozhattok: Dani, a Táncos, Ryordan, Christian, Lor, Jo, Kat, Cruce, Velvet, egy két pillanatra Mac- és Barrons, és még sok sok más szereplővel is. 

BURNED és FLAYED a 7. és a 8. kötet a Tündérkrónikákból. Ismét elmondom, hogy Dani és mások szemszögéből. A 9. és 10. kötetre ismét Mac lesz akin keresztül látunk. Leginkább. Ha nem olvastad el a 6. 7. és a 8. kötetet, a 9. és a 10.- nek semmi értelme sem lesz. 

Pár kérdés amit mindig megkérdeztek: 

K: Mennyi idős Dani amikor a sorozat kezdődik?
V: 14 amikor kezdődik. 17 lesz amikor vége lesz. 

K: Jaj. A tinik nem szexelhetnek!
V: Igaz. Milyen világban is élsz Te? 

K: Fog szeretkezni 14 évesen?
V: Nem

K: Lesz egyáltalán sex a trilógiában:
V: Elfelejtetted volna ki írja? 

K: Dani stílusa olyan lesz mint a Fever könyvekben?
V: Nem. A Tündérkrónikákban Dani 5 százalékát mesélte a történteknek, átalakítottam őt annyira, hogy kitűnjön egy ilyen epikus világban. Az ICED-ban ő a hős, sokkal természetesebb lesz a hangja, sokkal inkább önmaga lesz. 

K: Amikor Dani elveszti a szüzességét, az egy olyan karakterrel lesz, aki megjelenik az ICED-ban? 
V: Igen 

K: Ezeknek a részeknek is lezáratlan a vége?
V: Nem. Az Iced lefed egy történetet. 

K: Ugyanannyira szeretted Dani történetét, ahogy Mac-ét? 
V: Teljes mértékben, és ez igazán meglepett. Azt gondoltam sokkal nehezebb lesz elválni Mactől és Barronstól, mint amennyire ténylegesen volt. Rájöttem, hogy nem kellett őket elhagynom egyáltalán. Egyszerűen csak Dublinnak egy másik sötét utcájába sétáltam be. Még mindig llátom a Barrons Könyves és Apróságok fényes sziluettjét, ahol az összes lámpa ég, látom Barrons-t (ICED-ban egy Bugattiban) ahogy elhajt az úton, megpillantom Mac-et, ahogy hátraveti a haját a Chester táncparkettjén. Csak más szemmel nézek rájuk. 

Maradj készenlétben a további hírekért..... 

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Kedves Katamanó!
A Vándorköny ajándék könyvlánc játékra szeretnélek meghívni téged és az olvasóidat is. További részletek itt http://olvaso-naplom.blogspot.ro/2012/09/vandorkonyv.html

Mindenkit szeretettel várok.

Katamanó írta...

Köszönöm szépen. :)

Megjegyzés küldése