Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2011. október 7., péntek

Egmont Dark kiadó megjelenései

3 szuper könyvvel készül megörvendeztetni minket az Egmont Dark kiadó. Én igazából mindet szeretném, most azonnal, de én már csak ilyen telhetetlen vagyok. :) Az egyik Nalini Singh várva várt Angyalos sorozatának a 3. kötete. A másik egy tinis, akció dús zombis könyv, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet, az utolsó pedig a Köddé váltak folytatása. Az utóbbinak még nincs borítója. A köddé váltak az első könyvem volt az Egmont-tól és hihetetlen pozitív csalódás volt. Hamarosan írok is róla bejegyzést, hogy tudjátok, érdemes venni. :) 

Nalini Singh- Angyaltánc - Angyali Vadász 3.
A vámpírvadászból angyallá változott Elena és arkangyal szerelme, Raphael visszatérnek otthonukba, New York-ba. Megkezdhetik közös életüket, és felfedezhetik, hogy valóban nagy szükségük van egymásra: az arkangyalnak Elena emberségére, a lánynak pedig Raphael erejére és támogatására, hogy megküzdhessenek a saját démonaikkal.

Nyugalmuk azonban nem lehet zavartalan, a világ a feje tetejére áll körülöttük. A bolygüt megmagyarázhatatlan szökőárak és árvizek kezdik pusztítani, egy újabb gyilkosságsorozat pedig mindkettőjüket személyesen érinti. Egy ősöreg arkangyal ébred évezredes álmából: Raphael anyja vissza akarja kapni a fiát.

Ilsa J. Bick: Hamvak - Kegyetlen új világ


Alexet, a cseppet sem hétköznapi 17 éves lányt, a civilizációtól távol, a hegyek között éri a katasztrófa, amelyben a régi világ és az emberiség nagyobb része néhány perc alatt megsemmisül. Az állatok acsargó szörnyeteggé változnak, az életben maradt fiatalok közül pedig sokan könyörtelen emberevő zombivá lesznek. A hegyeken túl a túlélők bandái fegyverrel vadásznak egymásra, és szó nélkül lelövik, aki az útjukba kerül.A dermesztően hideg erdőben Alex megmenti egy kislány életét, majd találkoznak Tommal, a jóképű, de sötét titkokat rejtegető afganisztáni veteránnal. A három fiatal együtt folytatja útját a zord vadonban, és életében először Alex szerelmes lesz. De vajon sikerül-e életben maradniuk a hátborzongató szörnyűségekkel teli világban? 

Michael Grant: Köddé váltak 2. Éhség
Három hónap telt el azóta, hogy a város minden tizenöt évnél idősebb lakója köddé vált. Az élelem hetekkel korábban elfogyott. A kamaszok éheznek, de senki sem talál megoldást a problémára. Mind többen fedeznek fel magukban ijesztő természetfeletti képességeket, a többiek pedig félnek mutáns társaiktól.  Egyre nő a feszültség, és egy szörnyű tragédia után végképp úrrá lesz a káosz a városon: a normálisak harcolni kezdenek a mutánsok ellen. Mindenki harcol mindenki ellen, és még a jók is gyilkolni kezdenek. Azonban még egy nagyobb veszély is fenyegeti a közösséget. A Sötétség, egy titokzatos teremtmény, aki eddig a hegyek mélyén élt, beszélni kezd néhány mutánshoz. Suttog hozzájuk, irányítja, hívogatja őket. A Sötétség felébredt álmából, és táplálékot keres.










0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése