Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2011. február 27., vasárnap

Moning nap keddenként!


Szeretném bevezetni, hogy minden kedden Moning-gal kapcsolatban megjelenítek a blogon, híreket, újdonságokat, szösszeneteket, remélem örülni fogtok neki. :) Előzetesen egy kép a Barrons Könyvek és Apróságokról, ahogy Moning elképzeli:

6 megjegyzés:

Admin írta...

Nagyon jó az ötlet Kata! :)
Nagyon jó a kép,köszi!!

Ancsa

Katamanó írta...

örülök neki, hogy tetszik:):)

Névtelen írta...

Nekem most lett végem!
Had költözzek be!!!
Már a leírtak alapján is ott tartottam, hogy hagyjanak elveszni egy ilyen helyen, mint az a könyvesbolt, de ez a kép is mellé?!
Az ötleted, nagyon jónak tartom, én nem régen ismerkedtem meg a sorozattal és ez által a blogoddal. Lelkes olvasó lettem, itt is. ;)
Csak így tovább :)

Katamanó írta...

:D:D:D Ugye......
Sajnos nem tudok ennyi hírt infót közölni, mert már nincs mit, de rengeteg Moningos tündérkrónikás dolog van a blogon, mazsolázz, ha van bvármi hír, akkor azonnal posztolom :)

Névtelen írta...

Köszönöm, megtörtént :)
Mivel rekordidő alatt olvastam ki a három kötetet így információra éhesen vetettem rá magam a netre és nálad is kikötöttem. Örömmel láttam, hogy sok mindent fordítottál. És annak is örülök, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy így magával ragadott a történet, és minden eddigi könyvet a háttérbe utasított.

Katamanó írta...

Hát, Nálam a Harry Pottert és az Otthon trilógiát nem tudta maga mögé utasítani, de különben igen. Fantasztikus sorozat :)

Megjegyzés küldése