Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

2010. november 13., szombat

Melyik általad olvasott könyvben vállalnál szerepet, ki lennél, és miért?

Nima nagyon kedvesen meghívott erre a játékra, köszönöm neki. Kifejezetten elgondolkodtató kérdés ez. Annyi rengeteg könyv van amit szeretek, és olyan sok szereplő, hogy nagyon el kell gondolkodnom azon, mégis ki szeretnék lenni. A Cicababa karaktereket nem szeretem, szóval ezzel eleve kilövök jó pár lehetőséget, férfi szintén nem lennék nőneműségem révén. Mégis azt a két dolgot mondanám, ami először eszembe jutott. Az egyik Neil Gaiman könyvéből,a Csillagporból, az Esthajnal csillag; Yven, remélem jól írom a nevét, mivel már vagy 2 éve olvastam a könyvet. A másik pedig J. Goldenlane Isteni Balhéjából, az én kedvenc kis csitri hősnőm, Thani.

Thani igazából azért, mert a karaktere nagyon közel áll hozzám, én is kissé szabad szájú vagyok, és néha hihetetlenül béna, emellett pedig imádom azt a világot amit Goldenlane alkotott, nagyon jól érezném magam benne, és nagyon szeretném a Káosz istennőjét :):) Sőt úgy gondolom Q- val is nagyon jóban lennénk.

A Csillagporban szereplő Yvent én nagyon nem úgy képzeltem el, mint a filmbélit, mégis úgy gondolom, fantasztikus dolog lehet csillagnak lenni. Nem mondom, hogy a csillagpor a kedvenc könyvem, egyszerűen csak tetszett Yven karaktere, örülnék ha engem is szeretnének az unikornisok, bár annak kevésbé, ha a boszorkák akarnák a szívemet. A világa is szintén csodálatos. Én leginkább csak fantasy regényben tudnám elképzelni magam. Még jó pár fantasy regényből sorolhatnékl fel szerepeket, sőt talán ha fiú lennék szívesen lennék Gimli is akár. De nem vagyok, és nem is akarok. Szóval itt a vége.

A játékot tovább küldeném Elhaymnak, Ppayternek és FFG-nek.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi még egyszer. :)

Katamanó írta...

szivesen :)

Megjegyzés küldése